DEPARTAMENT ALIMENTAȚIE

 Moize Robert
 Șef departament alimentație

Principalele responsabilități ale unui șef al departamentului de alimentație sunt de a coordona personalul din sala, de a crește rentabilitatea restaurantului în concordanță cu obiectivele stabilite împreună cu direcțiunea și de a gestiona și dezvoltă relațiile cu clienții. Mai mult decât atât, el poate aduce magie și emoție, să facă fiecare persoană să se simtă unică – de fapt acesta este lucrul cel mai important. În cazul unui restaurant de lux, mulți gândesc că atmosfera este prea rece, prea strictă - el trebuie să lupte cu această imagine. Trebuie să păstreze intimitatea clientului, ajutându-l să petreacă momente plăcute, respectând serviciul și etalându-și artă servirii.




Departamentul de alimentație
Activitatea din cadrul acestui departament se desfășoară la nivelul spațiilor de producție (în primul rând în bucătărie) și a spațiilor de servire (saloane de servire, baruri).

În principiu, un restaurant cuprinde o bucătărie și unul sau mai multe saloane. În hotel, o bucătărie poate să deservească mai multe unități de alimentație publică.





            
     










       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Infinity Time

Spot publicitar 2018 Premiu spot 2017